Esőcsatorna és ereszalja

Alumínium ereszcsatorna:

A festett alumínium ereszcsatornát Önnek ajánljuk, amennyiben:

  • - egy tartós és korrózióálló,
  • - színtartó,
  • - a szennyeződéseknek, és az időjárás viszontagságainak is ellenálló,
  • - könnyen tisztítható,
  • - és esztétikus

esőcsatornát szeretne, mely későbbi karbantartást sem igényel!


Alumínium ereszalja:

A homlokdeszka esztétikus befedésére az alumínium ereszalját ajánljuk. A festett alumínium ereszcsatorna és a hozzá illő alumínium ereszalja kiválasztásával háza egységes és harmonikus külsőt kap. Az alumínium ereszalja előnye, hogy tartós, karbantartást nem igényel, valamint tökéletesen illeszkedik a homlokdeszkához. Ezáltal elkerülheti, hogy "hívatlan látogatók", darazsak, méhek költözzenek be ereszcsatornája alá. Az alumínium ereszalja a csillaggal jelölt színekben kapható.


Válasszon színkínálatunkból!

alumínium ereszcsatorna és ereszalja színválaszték


Szerelés:

Az előzetes ingyenes helyszíni felmérés után Ön kiválasztja az ereszcsatorna színét, és mi a helyszínen legyártjuk Önnek a csatornát.

alumínium ereszcsatorna helyszínen gyártása

A gyártási folyamat egy hengersor segítségével történik. Egy tekercselt alumínium szalaglemezből a kívánt hosszúságban, toldás nélkül tudjuk előállítani a helyszínen az ereszcsatornát.

Ezután rögzítjük az ereszeket rejtett kampókkal , így nem látszanak kívülről a tartóvasak. Majd függesztő elemek segítségével, melyeket 40-50 cm-ként a csatornába helyezünk, a csatornát felcsavarozzuk a deszkához. Végül, hogy az ereszcsatorna vízzáró és hosszú élettartamú legyen, speciális tömítővel lezárjuk a sarkokat és a végelemeket.

fehér alumínium ereszcsatorna

Az alumínium ereszalja és csatornarendszer bármilyen tetőfedő anyaghoz alkalmazható, egyetlen feltétele, hogy függőleges szerelési homlokdeszkát igényel. Emiatt a szerelés akkor történik, amikor a tetőfedés már elkészült. Az ereszcsatorna beépítésénél fontos követelmény, hogy a homlokdeszkától mérve a túlnyúló tetőfedő anyag vetületi mérete ne legyen nagyobb 4-5 cm-nél.


 


Kérjen személyre szabott árat Ön is...

AKTUÁLIS ÁRLISTA