Esőcsatorna és ereszalja

AlumĂ­nium ereszcsatorna:

A festett alumínium ereszcsatornát Önnek ajánljuk, amennyiben:

  • – egy tartĂłs Ă©s korrĂłzióállĂł,
  • – szĂ­ntartĂł,
  • – a szennyezĹ‘dĂ©seknek, Ă©s az idĹ‘járás viszontagságainak is ellenállĂł,
  • – könnyen tisztĂ­thatĂł,
  • – Ă©s esztĂ©tikus

esőcsatornát szeretne, mely későbbi karbantartást sem igényel!

AlumĂ­nium ereszalja:

A homlokdeszka esztĂ©tikus befedĂ©sĂ©re az alumĂ­nium ereszalját ajánljuk. A festett alumĂ­nium ereszcsatorna Ă©s a hozzá illĹ‘ alumĂ­nium ereszalja kiválasztásával háza egysĂ©ges Ă©s harmonikus kĂĽlsĹ‘t kap. Az alumĂ­nium ereszalja elĹ‘nye, hogy tartĂłs, karbantartást nem igĂ©nyel, valamint tökĂ©letesen illeszkedik a homlokdeszkához. Ezáltal elkerĂĽlheti, hogy “hĂ­vatlan látogatĂłk”, darazsak, mĂ©hek költözzenek be ereszcsatornája alá. Az alumĂ­nium ereszalja a csillaggal jelölt szĂ­nekben kaphatĂł.

Szerelés:
Az előzetes ingyenes helyszíni felmérés után Ön kiválasztja az ereszcsatorna színét, és mi a helyszínen legyártjuk Önnek a csatornát.

ereszcsatorna helyszínen gyártása

A gyártási folyamat egy hengersor segítségével történik. Egy tekercselt alumínium szalaglemezből a kívánt hosszúságban, toldás nélkül tudjuk előállítani a helyszínen az ereszcsatornát.

Ezután rögzítjük az ereszeket rejtett kampókkal , így nem látszanak kívülről a tartóvasak. Majd függesztő elemek segítségével, melyeket 40-50 cm-ként a csatornába helyezünk, a csatornát felcsavarozzuk a deszkához. Végül, hogy az ereszcsatorna vízzáró és hosszú élettartamú legyen, speciális tömítővel lezárjuk a sarkokat és a végelemeket.

Az alumínium ereszalja és csatornarendszer bármilyen tetőfedő anyaghoz alkalmazható, egyetlen feltétele, hogy függőleges szerelési homlokdeszkát igényel. Emiatt a szerelés akkor történik, amikor a tetőfedés már elkészült. Az ereszcsatorna beépítésénél fontos követelmény, hogy a homlokdeszkától mérve a túlnyúló tetőfedő anyag vetületi mérete ne legyen nagyobb 4-5 cm-nél.